Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane har fått ny nettstad!

fylkesarkivet.no

Du er no på den gamle nettstaden og den vert ikkje lenger oppdatert med nytt innhald. Klikk på denne beskjeden for å besøke ny nettstad med siste nytt frå oss. Velkommen!

Arkivseminar ved Rff-sentret 21. - 23. mars

Arkivseminar ved Rff-sentret 21. - 23. mars

Rff-sentret logo
Rff-sentret logo
Norsk folkemusikklag og arkivnettverket inviterer til det årlege arkivseminaret onsdag 21. - fredag 23. mars. Seminaret er på Norsk senter for folkemusikk og folkedans, Rff-sentret, i Trondheim.

Denne veka er det tid for det årlege seminaret for norske folkemusikkarkiv. Tema for årets arkivseminar er "Kulturarv og identitet - hva representerer samlingene våre, og hvorfor samler vi?".

Innleiarane er mellom andre: Egil Bakka (direktør Rff-sentret), Per Gudmundson (Rättvik, Sverige), Hans-Hinrich Thedens (Norsk folkemusikksamling ved UiO), Ivar Mogstad (Rff-sentret), og Ola Graff (Nordnorsk folkemusikksamling).

Tilsette i norske folkemusikkarkiv, NRK og Nasjonalbiblioteket kjem til å samla seg i Trondheim for tre dagar med fagleg påfyll.

Les meir på Rff-sentret sine heimesider.

Les meir om Norsk folkemusikklag her.

Del artikkel

Del sida

Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane, Askedalen 2, 6863 Leikanger, Norway Tlf +47 57 63 80 00 - Faks +47 57 65 61 01 postmottak.sffarkiv@sfj.no
Login